Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

O nas

Kim jesteśmy? Pasjonatami nowych smaków, kolekcjonerami zapachów i kulinarnymi podróżnikami.

Nasza przygoda z gotowaniem zaczęła się wiele lat temu. Na początku był to catering, szkolenia kulinarne i eventy. Z czasem działalność zaczęła się rozwijać i tak oto w 2015 powstała Restauracja Omega Wojciech Wojtas – obecnie Wojtas ENTREE.
Restauracja Wojtas ENTREE to rodzinna firma co, mamy nadzieję, czują odwiedzający nas Goście. Wspólnie poszukujemy nowych smaków, pomysłów i inspiracji, dlatego tak uwielbiamy podróżować i na każdym kroku „smakować życie”. W miarę możliwości, od kilku lat każdą wolną chwilę wypełniamy rodzinnymi wyjazdami kulinarnymi, z których przywozimy głowy pełne niebanalnych pomysłów, zapamiętanych smaków i zapachów. Dzięki temu kuchnia Wojtas ENTREE jest wyjątkowa, bo tworzona z pasją!

OTWARCIE RESTAURACJI
2015 rok
LAUREAT WIELU KONKURSÓW
Szef Kuchni - Wojciech Wojtas
DOŚWIADCZENIE
międzynarodowe środowisko
Wojtek
Z wykształcenia jestem kucharzem, z zamiłowania - pasjonatem sztuki kulinarnej, której poświęcam prawie każdą wolną chwilę. Jako Szef Kuchni w Wojtas ENTREE stale rozwijam swoje umiejętności, szukam inspiracji, a swoje odkrycia adaptuję na potrzeby restauracji.
Swoje doświadczenie zawodowe zdobywałem w restauracjach i hotelach w kraju i za granicą, miałem przyjemność pracować z kucharzami z Francji, Irlandii, Włoch, Indii, Ghany – to dzięki tym spotkaniom tak naprawdę zaraziłem się miłością do gotowania.
Moja praca i pasja są stale doceniane – jestem laureatem konkursów kulinarnych, wielokrotnie otrzymałem zaproszenie do telewizyjnych programów kulinarnych, miałem możliwość współtworzenia książki „ Wszystko o gęsi i gęsinie, czyli... anserystyczne kulinaria i kulturalia” oraz udziału w Art Food in Zug-Szwajcaria - cyklu kolacji połączonych z wystawą prac Pedra Martina Rojo.
Ewelina
Z wykształcenia jestem nauczycielem, jednak po 14 latach pracy nasza wspólna pasja do gotowania wygrała i postanowiłam dołączyć do zespołu Wojtas ENTREE. W kuchni niepodzielnie rządzi mój mąż Wojtek, jednak to ja zajmuję się organizacją funkcjonowania Wojtas ENTREE.
Jako Manager restauracji najbardziej uwielbiam cały proces związany z przygotowaniem uroczystości - od kameralnych, rodzinnych spotkań po duże eventy firmowe. Z pewnością największymi atutami mojej pracy są dla mnie jej różnorodność i możliwość spotkań z inspirującymi ludźmi.